Hvem er jeg?

Portrætfotograf, underviser, mentor, studiefællesskab og meget mere

Jeg brænder for at skabe autentiske portrætter. Med autentisk mener jeg, at du kan genkende dig selv, dit barn eller din familie. Jeg går meget op i at udtrykket afspejler den du er, og med gennemprøvede teknikker samarbejder vi om at ramme dig/jer lige der hvor du er.

Når jeg fotograferer og når jeg underviser er det med udgangspunkt i mig selv, men også i dig. Jeg værdsætter den personlige relation og elsker at få lov at komme tæt på - hvad enten du besøger mig for at blive portrætteret eller som fotograf for at hjælp til din egen udvikling.

Port 5 - et kreativt fællesskab

Sammen med min samlever driver jeg det kreative fællesskab "Port5". Her arbejder vi med 8 andre fotografer og kreative sjæle på at skabe Danmarks fedeste kreative legeplads og eventsted for såvel fotografer som andre kreative sjæle.

Du kan læse om stedet her: www.port5.dk

Fotografuddannelse.nu


Klub Key Point


Udstillinger

Kurser


Mentorforløb